Selectează-ți localitatea și magazinul pentru a putea vedea ofertele personalizate.

Nu ai găsit magazinul?
Continuă căutarea pe hartă

Vezi harta

Ingrediente

  1. 1 foaie aluat foietat (250 gr)
  2. 5 cremvurști afumați
  1. mac / susan

Cremvurști în aluat foietat

Sunt convinsă că cei mai mulți dintre voi cunosc acest aperitiv. Cu toate acestea, am hotărât să postez rețeta pentru cei care încă nu o cunosc.

Preparare:

  1. Întindem aluatul foietat pe planul de lucru și dacă este prea gros îl întindem puțîn cu făcălețul.
  2. Tăiem cremvurstii în bucăți de 3-4 cm și aluatul foietat în fâșii de 2-3 cm.
  3. Punem o bucățică de cremvurst pe unul dintre capetele fâșiei de aluat și apoi îl rulăm până îl îmbrăcăm complet în aluat.
  4. Punem macul într-o farfurie adâncă și tăvălim, presand ușor, fiecare cremvurst până ce aluatul este îmbrăcat uniform în mac.
  5. Așezăm rulourile în tavă de cuptor tapetata cu hârtie de copt și le coacem în cuptorul preîncălzit la 200°C pentru 10-12 minute.
  6. Se servesc calde sau reci.

Articole care se regăsesc în categoria Aperitive

Chiftele de pește

08 martie 2022

Astăzi am profitat de faptul că aveam pește proaspăt așa că am făcut repede aceste chifteluțe foarte bune pe care le-am servit alături de cartofi natur cu un strop de unt și pătrunjel și o salată de rucola cu lămâie 🙂 Preparare:

Citește mai mult

Canapé (minitartine) cu mousse de prosciutto cotto

08 martie 2022

Preparare: Mixăm la robot toate ingredientele din rețetă în afară de măsline. Cu ajutorul unui spritz decorăm câteva triunghiuri de pâine și le decorăm cu feliuțe de măsline verzi.

Citește mai mult

Drob de pui simplu și rapid: deliciul tradițional românesc în doar câțiva pași

12 aprilie 2024

Vrei să-ți surprinzi familia cu un preparat tradițional românesc de Paște? Ei bine, drobul de pui ar putea fi rețeta ideală! În inima tradițiilor culinare românești, drobul ocupă un loc de cinste, aducând cu el amintiri de familie, sărbători și mese îmbelșugate. Chiar dacă versiunea clasică este preparată adesea cu carne de miel, variantă de […]

Citește mai mult

Tarta dulce de cartofi și migdale

08 martie 2022

Știu că e mai bizară combinația dar e neașteptat de bună tarta asta. Se face rapid de tot și măcar o dată încercată, zic eu că merită. Preparare: Curățăm cartofii, îi tăiem cubulețe și îi punem la fiert După ce s-au fiert (30 minute) îi scurgem și îi mixam cât sunt calzi cu zahărul Adăugăm […]

Citește mai mult

Humus clasic: Rețeta autentică și sfaturi pentru o textură perfectă

16 noiembrie 2023

Gastronomia internațională este una dintre pasiunile noastre, a celor de la Profi și tare mult ne place să călătorim virtual prin bucătăriile lumii și să încercăm cele mai variate rețete. Călătoria de astăzi a avut drept destinație bucătăria tradițională arăbească, ale cărei varietăți de preparate delicioase a cunoscut o popularitate fără margini în rândul gurmanzilor din toate […]

Citește mai mult

Muffins pizza

08 martie 2022

Astăzi am hotărât să fac aceste delicioase muffins pizza. Sunt excelente că aperitiv și se fac foarte rapid. Le puteți umple cu absolut orice în funcție de preferințele voastre. Preparare: Tăiem rosioarele, mozzarella, galbanino și pestsorii în bucățele mici iar verdeață o tocam mărunt. Amestecăm făînă cu drojdia (dacă e uscată; dacă e proaspătă o […]

Citește mai mult

Pateuri cu carne

25 februarie 2022

Sunt excepționale, extrem de simplu de făcut iar aluatul mi-a plăcut atât de mult (este foarte asemănător aluatului foietat) încât, de acum înainte, o să înlocuiesc aluatul foietat din comerț cu această minune de aluat. Preparare umplutură : Tocăm ceapă foarte mărunt sau cel mai bine o dăm prin răzătoare și o călim în 2-3 […]

Citește mai mult

Frigărui de pui: O rețetă simplă și delicioasă

26 octombrie 2022

Vrei să-ți răsfeți papilele gustative cu un preparat simplu și delicios? Atunci îți sugerăm să te joci delicios cu legumele și carnea de pui în bucătărie, preparând cele mai gustoase frigărui. Dacă nu ai mai preparat frigărui de pui până acum, nu trebuie să te împacientezi Ți-am pregătit o rețetă extrem de simplă care nu […]

Citește mai mult

Salată de cartofi

08 martie 2022

E simpluță-foc și se face rapid. Preparare: Fierbem cartofii în coajă. Îi decojim și îi lăsăm să se răcească. Fierbem și ouăle vreo 15 minute (trebuie să fie tari), le băgăm sub jet rece de apă și le curățăm. Tăiem cartofii și ouăle împreună cu castraveții și gogosarii în cubulețe mici. Oprim un gălbenuș de […]

Citește mai mult

Zacuscă de pește: o rețetă originală pescărească

23 septembrie 2024

Zacusca de pește este o rețetă tradițională pescărească, care îmbină bogăția legumelor coapte cu gustul intens și savuros al peștelui. Poate că ai mai gustat zacuscă până acum, dar dacă nu ai încercat-o și în varianta cu pește, atunci pregătește-te să descoperi o adevărată delicatesă! Ce face zacusca de pește atât de specială?  E simplu: […]

Citește mai mult