Cremvurști în aluat foietat
Sunt convinsă că cei mai mulți dintre voi cunosc acest aperitiv. Cu toate acestea, am hotărât să postez rețeta pentru cei care încă nu o cunosc.
Preparare:
- Întindem aluatul foietat pe planul de lucru și dacă este prea gros îl întindem puțîn cu făcălețul.
- Tăiem cremvurstii în bucăți de 3-4 cm și aluatul foietat în fâșii de 2-3 cm.
- Punem o bucățică de cremvurst pe unul dintre capetele fâșiei de aluat și apoi îl rulăm până îl îmbrăcăm complet în aluat.
- Punem macul într-o farfurie adâncă și tăvălim, presand ușor, fiecare cremvurst până ce aluatul este îmbrăcat uniform în mac.
- Așezăm rulourile în tavă de cuptor tapetata cu hârtie de copt și le coacem în cuptorul preîncălzit la 200°C pentru 10-12 minute.
- Se servesc calde sau reci.