Ruladă cu cremă de brânză
Aveam prin frigider niște brânză Philadelphia și cum eu nu o mănânc goală că nu-mi place am zis s-o bag într-o ruladă. E rapidă și bună
Preparare:
- Facem un sos bechamel din unt, făină, lapte, astfel
- Topim untul la foc mic
- Adăugăm toată făină și amestecăm să nu se formeze cocoloașe; apoi adăugăm laptele rece treptat și amestecăm
- O lăsăm pe foc să se lege bine; o dăm la o parte și așteptăm să se răcească
- Până se răcește sosul facem crema de brânză.
- Mixam brânză Philadelphia cu smântână, cubulețele de cașcaval, verdeață, mortadella, ardeii, măslinele până se transformă în cremă
- O băgăm la figider
- Separăm albușurile de gălbenușuri. Adăugăm gălbenușurile pe rând în sosul bechamel rece și mixam
- După ce am încorporat toate gălbenușurile adăugăm treptat albusul bătut bat și amestecăm de jos în sus până se înglobează tot albusul
- Punem aluatul în tavă de cuptor tapetată cu unt și hârtie copt
- Pudrăm cu parmezanul ras aluatul și dăm la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru maxim 30 minute
- După 30 minute o scoatem, o ungem (cât e caldă cu cremă ) și o rulăm
- O punem în folie aluminiu și o dăm la rece 2-3 ore (eu am lăsat-o 45 minute)