Paste Rapide
Dacă vrei să-ți surprinzi sufletul pereche, însă nu ai timp și nici prea multă îndemânare, ofertele PROFI îți vin în ajutor cu o nouă rețetă.
Ingrediente:
- 250g penne rigate sau fusilli Barilla
- Un borcan sos pentru paste napoletana Antonio di Vaio
- O lingură ulei de măsline extravirgin Giana
- 50g branză rasă pentru paste Hochland Delicii Calde
- Sare, piper
Mod de preparare:
Începem prin a pregăti pastele respectând instrucțiunile de pe ambalaj: punem apă la fiert alături de sare, iar atunci când ajunge în punctul de fierbere, adăugăm pastele pe care le fierbem, în acest caz, timp de 9 minute pentru a fi al dente.
Între timp, într-o tigaie punem lingura de ulei de măsline, iar când s-a încins, adăugăm sosul și îl lăsăm la foc mic până se încălzește.
Când pastele sunt gata, punem un polonic de apă de la paste peste sos, iar apoi le scurgem și le amestecăm cu sosul.
La final, mixăm și brânza (mai putem păstra puțin pentru decor).
Să aveți poftă la ofertele PROFI!
PS: Dacă sunteți fani ai sosului alb, puteți înlocui sosul napoletana cu sos carbonara Antonio Di Vaio