Manual de bune practici
În vederea facilitarii implementării programelor de practica ale elevilor din liceele cu profil alimentar, în magazinele Profi, am creat un Ghid de bune practici pe care îl punem la dispoziția tuturor unităților de învățământ și partenerilor care doresc sa desfășoare activități de practica cu elevi. Ne dorim sa cream punți de legatura între sistemul de educație […]
În magazinele Profi din regiunea Centru Nord-Vest a țării, 221 de elevi au finalizat stagiile de practică organizate în cadrul proiectului “Pregătirea practică a profesioniștilor de mâine!”
Dacă în vara lui 2021 patru grupe de elevi finalizau stagiile de practică organizate în cadrul proiectului “Pregătirea practică a profesioniștilor de mâine!”, sfârșitul anului școlar 2022 încununează cu succes și finalizarea altor șapte grupe de practică cu elevi din cadrul mai multor instituții de învățământ din Regiunea Centru NV a țării. Astfel că, un […]
Sesiuni de consiliere și orientare în carieră în cadrul proiectului “Pregătirea practică a profesioniștilor de mâine”
În perioada septembrie – decembrie 2021, compania PROFI ROM FOOD SRL, implicată în proiectul POCU/633/6/14 cu titlul “Pregătirea practică a profesioniștilor de mâine!”, finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 6 – Educaţie şi competenţe, a furnizat servicii de consiliere și orientare profesională în carieră pentru elevii din cadrul […]
Stagii de practică finalizate
Compania PROFI ROM FOOD SRL, implicată în proiectul POCU/633/6/14 cu titlul “Pregătirea practică a profesioniștilor de mâine!”, finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 6 – Educaţie şi competenţe, începând cu data de 24 mai 2021 dă startul primei grupe de elevi din cadrul programului regional de învățare la […]